Father’s Day 2020

Last week, seluruh dunia menyambut Hari Bapa. Di Malaysia pun ramai yang berkongsi kisah mereka mengenangi jasa bapa-bapa masing-masing dan meraikan hero pertama mereka di media sosial. Di rumah Kak Yan pun anak-anak dara Kak…

Continue Reading
Raya 2020 Yang Unik
Kak Yan, Arissa, Alia, Asma dan suami

Raya 2020 Yang Unik

Masa Kak Yan menulis entry ni, kita sudah pun memasuki 13 Syawal. Cepatnya masa berlalu ya. Rasa baru sangat lagi kita sambut Raya kan. Tapi itulah masa makin cepat berlalu - diam tak diam hari…

Continue Reading

Attending Asma’s Convocation Day

Ceritanya begini. Asma, our second daughter, concluded her study di Universiti Islam Antarabangsa pada awal Januari 2019 lalu. Selepas tu, while waiting for her chambering placement, dia berehat sekejap dan selalu jugak jadi assistant Kak…

Continue Reading

The 26th Wedding Anniversary

Syukur Alhamdulillah, Kak Yan dan suami diberi kesempatan umur dan kesihatan yang baik (walaupun dua2 dah mula sakit kaki bagai) untuk meraikan ulangtahun perkahwinan kami yang ke 26 beberapa hari yang lalu. Alhamdulillah. Pejam celik…

Continue Reading