Western Take – Macaroni And Cheese

Bagi sesiapa yang mengikuti #inspirasirasakakyanjam6petang pasti sudah mencuba resepi Mac and Cheese Kak Yan. Sapa yang dah cuba sila angkat tangan. Ini adalah video yang paling banyak views. Kak Yan buat pun pakai cin-cai aje.…

Continue Reading

Aroma Butter – Kek Nenas Terbalik

Rasanya dah lebih dari lima kali Kak Yan cuba kek nenas terbalik menggunakan resepi dari buku Marcus Wareing ni. Setiap kali buat tak pernah tak menjadi. Elok sahaja kejadiannya. Kek ni sebenarnya macam buat kek…

Continue Reading

Lauk Pauk – Pindang Serani

Minggu ini agak sibuk sikit berbanding dengan minggu yang sebelumnya. Salah satu sebabnya adalah kerana produk minggu ini untuk Chef Wan The Shopping King ialah pelbagai jenis kuali yang agak besar jugak saiznya. Makanya kena…

Continue Reading